Πρόσκληση σε συνάντηση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος

Πρόσκληση σε συνάντηση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος,

σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Ναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας!

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 (και θα ακολουθήσουν το αναρτημένο ωρολόγιο πρόγραμμα του Τμήματος).

Ειδικά για τους φοιτητές του 1ου Εξαμήνου, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 δε θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα που αναγράφονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα, αλλά συνάντηση υποδοχής τους από το προσωπικό του Τμήματος, κατά την οποία θα ενημερωθούν για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, τους χώρους όπου θα γίνονται αυτά (αίθουσες και εργαστήρια), καθώς και για διαδικαστικά θέματα (πληροφορίες ιστοσελίδας, ιδρυματικοί κωδικοί, εγγραφή σε εργαστηριακές ομάδες, σύστημα διανομής βιβλίων, κτλ).

Η συνάντηση υποδοχής πρωτοετών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11.00, στην Αίθουσα Κ16.110, στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω (1ο όροφος του κτηρίου Κ16, δείτε και στο διαδραστικό χάρτη της Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω, https://campusplan.uniwa.gr/1).

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε, να γνωριστούμε και να επιλύσουμε πιθανές απορίες σας.

Συγχαρητήρια και πάλι για την εισαγωγή σας στο Τμήμα μας!

Σας ευχόμαστε καλή αρχή, καλή δύναμη στις σπουδές σας και καλές επιτυχίες με υγεία!

Εκ μέρους του Τμήματος,

Ο Πρόεδρος

Δ. Κουμπογιάννης